Rödbetskvass

Så enkelt, så gott, så nyttigt!

(detta har jag bara gjort till hema bruk då den inte har ett långt hållbarhet)

Fylla en burk 1/3 del upp med rödbetor i 1cm bitar, ha i lite ingefära, täck med vatten, lägg till en nypa salt. Sätt på lock och låt stå i rumstemperatur i ca 5 dagar tills vattnet har blivit en djup röd. Sila bort betorna, kyl saften och njut! Lite av det här varje dag, ja tack! Den håller ett par veckor i kylskåp.

Här hittar du en annan recept för mjölksyrade rödbetor.

Nyhetsbrev med recept, tips och kurser
Skriv in ditt mailadress för att få mjölksyrningsrecept, odlingstips och information om kommande kurser
Jag godkänner villkoren MailChimp ( more information )
Vi säljer inte din information

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *